Αρχική Σελίδα

Johnson Tools Manufactory Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

 

 

Από το 2000 το έτος, η Co. Manufactory εργαλείων Johnson επιχείρησής μας, ΕΠΕ άρχισε να κατασκευάζει και να εξάγει τα εργαλεία διαμαντιών για την πέτρινη εργασία και τη Οικοδομική Βιομηχανία για τις παγκόσμιες χώρες.

Από το 2005 έτος, ιδρύσαμε την επιχείρησή μας εισαγωγών και εξαγωγής, που ονομάστηκε Co. τις εισαγωγές Johnson και την εξαγωγή, ΕΠΕ. Απολαμβάνουμε την καλή φήμη μεταξύ των πελατών με την αξιόπιστη ποιότητα των προϊόντων και της αξιότιμης υπηρεσίας. Παρέχετε τα εργαλεία διαμαντιών καλής ποιότητας να πριονίσει, τη διάτρυση, τη λείανση, και τη γυαλίζοντας βιομηχανία.

 

Co. Manufactory εργαλείων Johnson, ΕΠΕ

Το καθιερωμένο το 2000 έτος, η Co. Manufactory εργαλείων Johnson επιχείρησής μας, ΕΠΕ άρχισε να κατασκευάζει και να εξάγει τα εργαλεία διαμαντιών για την πέτρα και τη Οικοδομική Βιομηχανία για τις παγκόσμιες χώρες. Από το 2005 έτος, ιδρύσαμε την επιχείρησή μας εισαγωγών και εξαγωγής, που ονομάστηκε Co. τις εισαγωγές Johnson και την εξαγωγή, ΕΠΕ. Απολαμβάνουμε την καλή φήμη μεταξύ των πελατών με την αξιόπιστη ποιότητα των προϊόντων και της αξιότιμης υπηρεσίας. Παρέχετε τα εργαλεία διαμαντιών καλής ποιότητας να πριονίσει, τη λείανση, τη στίλβωση και τη διάτρυση της βιομηχανίας.

 

Η τεχνολογία μας:

Επεξεργαζόμαστε τον προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής, το σύγχρονο σύστημα ελέγχου, την ακριβή διαχείριση και μια ισχυρή τεχνική δύναμη με το συνδυασμό πολλών εξειδικευμένων εργατών και τεχνικών μηχανικών. Για να παρέχουν στους πελάτες μας τα ικανοποιητικά τέμνοντα εργαλεία διαμαντιών. Και η λεπίδα πριονιών λέιζέρ μας έχει περάσει τη δοκιμή της Γερμανίας Αννόβερο, παίρνει το πιστοποιητικό ζ-14598/18 MPA.

 

Προϊόντα πλεονεκτήματος:

Ενωμένη στενά λέιζερ λεπίδα πριονιών. Συμπυκνωμένη λεπίδα πριονιών. Ηλεκτρολυτικά εργαλεία διαμαντιών. Τροχός άλεσης διαμαντιών.

 

Γυαλίζοντας μαξιλάρι διαμαντιών. Τμήματα διαμαντιών. Συγκολλημένα κενό εργαλεία διαμαντιών.

 

Υλικά κοπής, διάτρυσης, λείανσης και στίλβωσης.

Το μάρμαρο, γρανίτης, ψαμμίτης, ασβεστόλιθος, πέτρα τριξιμάτων, βασάλτης, πέτρα λάβας, Bluestone, σκυρόδεμα, θεράπευσε το σκυρόδεμα, (βαρύ) ενισχυμένο συγκεκριμένο, πράσινο συγκεκριμένο, προκατασκευασμένο συγκεκριμένο, Pre-stressed σκυρόδεμα, άσφαλτος, τούβλο ή φραγμός, πυρκαγιά birck, πυρίμαχο τούβλο, κ.λπ.

 

Ο στόχος μας: Παρέχετε τα καταλληλότερες εργαλεία και γρήγορα την υπηρεσία διαμαντιών.

 

Καλωσορίστε για να μας ενώσετε για να είναι συνεργάτης εργαλείων Johnson!

Εργαστείτε μαζί για να καταστήσετε την επιχείρηση καλύτερη και καλύτερη.

 

 

Κίνα Johnson Tools Manufactory Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα Johnson Tools Manufactory Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

 

 

 

                                                                                            

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

 

  Κίνα Johnson Tools Manufactory Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Εργαστείτε μαζί για να καταστήσετε την επιχείρηση καλύτερη και καλύτερη.

 

 

Κίνα Johnson Tools Manufactory Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

Johnson Tools Manufactory Co.,Ltd Johnson Tools Manufactory Co.,Ltd Johnson Tools Manufactory Co.,Ltd Johnson Tools Manufactory Co.,Ltd Johnson Tools Manufactory Co.,Ltd Johnson Tools Manufactory Co.,Ltd Johnson Tools Manufactory Co.,Ltd Johnson Tools Manufactory Co.,Ltd
1 2 3 4 5 6 7 8
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : Εργαλεία Johnson

Αριθμός Υπαλλήλων : >100

Ετήσιες πωλήσεις : 8Million-10Million

Ιδρύθηκε Έτος : 2000

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Johnson Tools Manufactory Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Johnson Tools Manufactory Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Johnson Tools Manufactory Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Johnson Tools Manufactory Co.,Ltd Πιστοποιήσεις