συγκεκριμένη λεπίδα πριονιών διαμαντιών 500mm για το γρήγορο ενισχυμένο κοπή σκυρόδεμα με τα μακρά ζωή

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Johnson Tools
Πιστοποίηση: SGS,GB
Αριθμό μοντέλου: WBr
Ποσότητα παραγγελίας min: 5pcs
Τιμή: USD70-USD80
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χαρτοκιβώτιο πλαίσιο
Χρόνος παράδοσης: 15-30 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, Paypal
Δυνατότητα προσφοράς: 2000PCS/month

 

συγκεκριμένη λεπίδα πριονιών διαμαντιών 500mm για το γρήγορο ενισχυμένο κοπή σκυρόδεμα με τα μακρά ζωή

 

Του που χρησιμοποιείται για την κοπή του συγκεκριμένου και ενισχυμένου σκυροδέματος με τη καλή απόδοση. Γρήγορη κοπή, καμία σμίλευση.

Προδιαγραφή:

Διάμετρος: 500mm

Μέγεθος τμήματος: 40x4x10mm

Εσωτερική τρύπα: 25.4mm

Εφαρμογή: σκληρά ενισχυμένο σκυρόδεμα

 

Διάμετρος Μέγεθος τμήματος Εσωτερική τρύπα Εφαρμογή
500mm 40x4x10mm 25.4mm Σκληρά ενισχυμένο σκυρόδεμα

 

Χαρακτηριστικό γνώρισμα των λεπίδων μας:

 

1)Το κενό λεπίδων πριονιών αποτελείται από το υψηλό κράμα, τον υποβαλλόμενο σε θερμοθεραπεία και ενταμένο χάλυβα, ο οποίος εξασφαλίζει τη σταθερότητα κατά τη διάρκεια της κοπής.

2)Τα τμήματα διαμαντιών περιέχουν το διαμάντι και άλλη σκόνη μετάλλων, ο μηχανικός μας ήταν σε αυτήν την βιομηχανία για περισσότερο από 30 έτη, και από ανατροφοδοτεί του πελάτη μας, ο τύπος μας για το συγκεκριμένο, ενισχυμένο συγκεκριμένο, πράσινο συγκεκριμένο, prestressed σκυρόδεμα είναι επιτυχής.

3)Χρησιμοποιούμε την ενωμένη στενά λέιζερ τεχνολογία, έτσι οι λεπίδες μας είναι κοστούμι για την ξηρά κοπή και την υγρή κοπή.

4)Κάνουμε τη δοκιμή δύναμης συγκόλλησης στο κάθε τμήμα, να σιγουρευτεί τη λεπίδα δεν θα χαλαρώσει τα δόντια.

 

Συσκευασία:

συγκεκριμένη λεπίδα πριονιών διαμαντιών 500mm για το γρήγορο ενισχυμένο κοπή σκυρόδεμα με τα μακρά ζωή

 

FAQ:

1.Q: Εμείς θέλω να αγοράσω τα εργαλεία διαμαντιών από το εργοστάσιό σας, πώς μπορώ να ξέρω την ποιότητα;

Α: Προσπαθήστε να κάνετε μια δοκιμή, και έπειτα ξέρετε σαφώς.

 

Σήμερα, τα μέρη των ανθρώπων στον κόσμο επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τα κινεζικά προϊόντα αν και η ποιότητα δεν είναι το καλύτερο ενώ η τιμή είναι πολύ ανταγωνιστική. Το Johnsontools είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής στο συγκεκριμένο τέμνοντα τομέα για πάνω από 18 έτη. Το Johnsontools θα επιθυμούσε να ενημερώσει στη χώρα σας που χρησιμοποιεί τα προϊόντα μας και τι το χρησιμοποιώντας αποτέλεσμα είναι. Εάν όχι διαθέσιμος σκεφτόμαστε ότι μια δοκιμαστική διαταγή μικρού ποσού για τη δοκιμή είναι απαραίτητη.

 

2. Q: Πωλούμε τη μεγάλη ποσότητα λεπίδας πριονιών στη χώρα μας με το εμπορικό σήμα μας μόνο. Μπορούμε λέιζερ το λογότυπό μας στη λεπίδα;

Α: Θα σας προτιμούσαμε για να βάλουμε το λογότυπο Johnsontools μας στις λεπίδες δεδομένου ότι Johnsontools είναι επίσης διάσημο στον τομέα των εργαλείων διαμαντιών. Αλλά εάν επιμένετε για να βάλετε το λογότυπό σας στις λεπίδες. Θα το κάνουμε επίσης για σας.

 

3.Q: Μπορείτε να προσφέρετε τα ΕΛΕΥΘΕΡΑ δείγματα;

Α: Το Johnsontools δεν προσφέρει ποτέ τα ελεύθερα δείγματα, αυτά είναι πολύ μεγάλης αξίας προϊόντα. Δεν υπάρχει επιχείρηση θα επιθυμούσε να προσφέρει τα ελεύθερα δείγματα, εάν θέλετε να δοκιμάσετε τα προϊόντα παρακαλώ αγοράζετε. Σύμφωνα με την εμπειρία Johnsontools, οι πελάτες θα λατρεψουν τι πήραν εάν πληρώνοντας από τα χρήματα. Η ποσότητα δειγμάτων είναι μικρή, αλλά το κόστος είναι υψηλότερο από τη μαζική παραγωγή.

Στοιχεία επικοινωνίας
Vida

WhatsApp : 8618936085316